Goce Delcev Üniversiteleri Tıp Fakültesi

tip fakultesi goce delcev universitesi

Birçok kişi tarafından büyük ve devlet üniversitesinde okuma hayali her zaman içinde yer alan bir tutkudur. özelilkle okunacak bölüm tıp fakültesi ise apayrı bir heyecan uyandırır. bu güzel düşünceleri hayata geçirmek için ülkemizde maalesef yeterince imkan bulunamamaktadır. Bunun başlıca sebebi ise bir sınav maratonu ve sonucunu kestiremediğiniz bir sınav sürecidir. Fakat Makedonya da 2007 yılında devlet tarafından desteklenerek kurulan ve alanında çok kısa zamanda en üst noktaya ulaşmış olan goce delcev üniversitesi tıp fakültesi bu anlamda size fırsat sunmaktadır. Bir başka deyişle ise hayallerinizi gerçekleştirme olanağını ayaklarınıza kadar getirmektedir. Fakat ücret konusunda soru işareti varsa ücretler çok ama çok düşüktür.

Birçok ülkeden öğrenciye eğitim imkânı sunan bir devlet üniversitesinde okuma imkânı herkese naip olmaz. Bu alanda kurulduğu bölge olan İştip şehrine hayat vermekte ve 15bin öğrenci potansiyeline sahip olmasıyla da bu alanda hizmet sunmakatadır. Üniversitenin başında bulunan prof. Dr. Sahsa Mitrev önderliğinde her alanda yeniliklere sahip olması ve tüm Avrupa da olduğu gibi Türkiye dende öğrencileri kabul etmesiyle iştip kentine hayat vermektedir. Diğer Avrupa ve balkan ülkelerine göre harç miktarı oldukça aşağıda yer alması da eğitime verilen önemi göstermekte ve goce delcev üniversitesi tıp fakültesi ile de bunu başarıya dönüştürme noktasında tüm atılımları yapmaktadır.

Bünyesinde 16 fakülte barındıran ve bunlardan bir tanesi de goce delcev üniversitesi tıp fakültesi olan bölümde okumanın maliyeti ülkemizde bir cep telefonu fiyatına denk gelmektedir. Her anlamda diğer Avrupa ülkeleri ile imzalanan sözleşmeler ile goce delcev üniversitesi tıp fakültesi birimi de bu ayrıcalıklardan faydalanmaktadır. Ücret noktasında uygun olması da öğrenci ve aileleri açısından son derece ekonomik bulunmakta ve her geçen dönem öğrenci sayılarındaki artış da bunu desteklemektedir. Tıp alanında eğitim görmek isteyen bireylerin tek yapması gereken kayıt tarihlerini ve evraklarını hazırlamak ve ücreti de iki eşit taksite bölme imkânından faydalanmak olacaktır. Bu anlamda verdiği hizmet ile son derece memnun eden yapısı bu bölgeye öğrenci merkezi haline getirmiştir.